Foundations


VOOR TECHNISCH GEORIËNTEERDE ONDERNEMERS: een methode die resulteert in beter gekwalificeerde leads, een geweldige ROI op de marketing en verkooptrajecten van maximaal 2-3 weken.


Kernconcept


Marketing en sales zijn nauw verbonden met productontwikkeling en design. Om tractie te krijgen in de markt moeten ondernemers in bezit zijn van zowel productontwikkeling, design en marketing en sales vaardigheden.

De meeste SaaS-oprichters & technische ondernemers hebben technische vaardigheden, maar zijn niet goed genoeg uitgerust met de marketing en sales vaardigheden om snel tractie te krijgen in de markt. Dit resulteert in frustratie en mislukking omdat het bijna onmogelijk is om dit succesvol uit te besteden.

We helpen je graag met het formuleren van de gehele fundamentele marketingcommunicatie en het bouwen van marketing assets die daadwerkelijk converteren.

We schrijven de fundamentele marketingcommunicatie voor je uit

We werken samen met je om alle niche kenmerken, omgevingskrachten, activiteiten, de casestudy's, unieke inzichten, voordelen, functies, aanbiedingen, vragen en antwoorden, team-verhalen, sociaal bewijs e.d. te identificeren. We gebruiken hiervoor een gedetailleerde spreadsheet om je te helpen georganiseerd te blijven. 

Vervolgens leiden we van deze input het sales argumenten af en schrijven we berichten die zorgen voor een hoge resonantie met de doelgroep. We schrijven de skeletten voor de sales letters, landingspagina's, sales letter-presentaties, advertenties, e-mail-sequences en koude e-mailcampagnes. 

Het resultaat van dit proces is marketingcommunicatie waarvan prospects zo enthousiast worden als een vijfjarige die hoort dat Sinterklaas weer in het land is.


Fundamentele marketingcommunicatie on rails.

Een schematische weergave van alle assets die we gedurende het project bouwen.


We bouwen marketing assets die daadwerkerlijk resulteren in conversie

Zodra de skeletten van alle assets door ons zijn gemaakt, helpen we je de fundamentele marketingcommunicatie te implementeren en helpen we bij het vormgeven van de landingspagina volgens onze bewezen structuur en bij het schrijven van de advertenties, koude e-mails, follow-up e-mails en het verkoopscript.

Het resultaat hiervan zijn marketing assets van wereldklasse en een funnel die zal zorgen voor een hoge conversie van leads naar prospects in minder dan 4 weken. Dit proces is sneller, gemakkelijker en resulteert in betere prestaties dan het uit te besteden aan een marketingbureau.


We standaardiseren het proces om de productie te verhogen

We doen een volledige audit van je huidige verkoopproces en helpen je deze te standaardiseren met een verkoopscript en slide deck om variantie tijdens de verkoopgesprekken zo veel mogelijk te elimineren.  We gebruiken onze eigen tools om de punten te verbinden. We bepalen de optimale prijs, de sales-funnel structuur, de middelen en tijdshorizon die nodig zijn om je naar jouw doel te brengen.

In deze fase kun je onze expertise gebruiken om tijd te besparen.

We passen onze eigen ‘best practices’ toe, zoals op deze pagina te zien zijn en we tweaken en itereren waar nodig gedurende het proces. Als gevolg hiervan kun je binnen een maand je funnel lanceren en zullen de eerste demo-afspraken in je agenda verschijnen. Je zult in staat zijn minimaal 3-4 demo’s per persoon per dag te realiseren.

Een weergave van een process flow diagram van geavanceerd verkoopproces waarop het verkoopscript gebaseerd zal zijn.

De response rate op je koude acquisitie inspanningen zal tussen de 2%-8% uitkomen

Het grootste probleem is dat klassieke strategieën en algemene websites niet zorgen voor hoge conversieratio's. Het komt omdat de sales argumenten niet scherp of specifiek genoeg zijn. Ons framework maakt je verkoopteksten wél aantrekkelijk om te lezen.


Output van een Sales Development Rep


Een visuele weergave van een sales-funnel in Facebook Analytics

De ROI op de marketing kan oplopen tot meer dan 500%

Adverteren gaat niet over geavanceerde split tests of andere hippe strategieën. Het gaat enkel om 'market-message resonance' en 'black hole content'. Als je sales argumenten goed genoeg zijn, kun je zonder te weten wat je doet Facebook advertenties aanslingeren en alsnog een goed rendement halen.

Meester de belangrijkste vaardigheid om winstgevend te groeien voor eens en voor altijd

Ons framework stelt je ook na dit traject ZELF in staat krachtige sales argumenten te formuleren, voor eens en voor altijd.

De magic starts to happen
>>> Krijg een Gratis Consult

WAARSCHUWING: Gezien de intensieve samenwerking die ervoor nodig is dit op te lossen kunnen we enkel een zeer beperkte hoeveelheid projecten tegelijk aannemen.