Wie is Tom Buunk?


Tom is een Bedrijfskundig Ingenieur die in 2017 besloot zijn passie voor ondernemen serieus te nemen. Vanaf dat moment is hij toegewijd om innovatieve bedrijven in het B2B-segment snel meer tractie te krijgen in de markt door het formuleren van krachtige sales argumenten en het produceren van marketing assets die daadwerkelijk resulteren in conversie.


Voorafgaand aan het opstarten van zijn consultancy praktijk heeft Tom verschillende projecten gedraaid bij een aantal zeer innovatieve bedrijven, waarbij hij al vroeg in zijn carrière de bedrijfskundige en commerciële fundamenten leerde waar deze bedrijven op rusten.


Hoe ik werk.

1 Het samenwerkingsproces begint met een gratis strategiesessie van mijn waardepropositie. Dit is ook waar we jouw ideale situatie tot in detail uitzoeken en bespreken we de SNELST mogelijke manier om dit te bereiken.

2 Na de strategiesessie kom ik met een voor jouw op maat gemaakte strategie, op basis van mijn eigen kennis en ervaring en wanneer je overtuigd bent dat dit de juiste weg is, gaan we over tot implementatie.

3 Vervolgens gaan mijn team en ik voor je aan de slag om de strategie te implementeren. We bouwen het gehele systeem voor je en optimaliseren deze vervolgens op basis van voortschrijdend inzicht, zodat al je zorgen rondom het werven van klanten uit handen genomen zijn.


Locatie:

Euclideslaan 60

3584 BN, Utrecht

E-mail:

tom@growthconsultants.nl